Välj själv hur du vill kontakta mig

 
 
 

  Vill du hellre bli uppringd?  Skriv   

  med ditt nummer.

  svarar normalt inom 24 timmar.  

Örebro, Sweden

Måndagar - Söndarag

09:00-19:00

Kort information

om dom vanligaste frågorna.

Betalningsalternativ

Visa, Masterkard, Swish, American Express, Klarna eller Kontant vid avhämtning

Leverans

Leverans: 1-3 Vardagar om inget annat anges. Du får ett spårningsnummer när paketet skickas. Försäkring ingår

Flera bildr i en

Byt bakgrund, kläder, frisyr, skifta färg, vrid och vänd. bli Mona-Lisa ellr vad din fantasi än tillåter. Svartvitt till färg.

Inredningsdetaljer

En del har ett bestämt motiv de önskar få avmålat och vet precis vilket mått de vill ha målnmiigen i. Andra är mindre säkra på motiv, färger eller mått och önskar få råd. Ibland kan det vara en bild de önskar en målning på med många förändringar. Ibland är det bara en känsla de vill ha i målningen.  Så vill du bara ha lite rådgivnig eller har andra frågor så tveka inte att höra av dig.


Tryck upp budskap

Dom där orden du eller din omgivning behöver påminna er om. Tankar som tål att läggas på minnet. Låt budskapen förmedla, väcka, vägleda, och påminna. Har du egna budskap du håller kära så hjälper jag dig att skapa en bild med tryck som känner för. Tala med ord och bild.

Samla hela släkten

Få liv i dom svartvita gamla släktfotona. Sätt flera personer från olika kort i en och samma målning. Varför inte samla hela Familjen?

Köp av många tavlor

Ett Paketpris skulle passa dig som planerar för dig eller ditt företag och vill fylla på väggarna med många målningar.  Kanske ett tema eller liknade. Eller en enhetlig känsla hemma i lägenheten eller villan.  Kommunala plattser önskar ofta bilder på plattser i staden. Företag köper bilder på sådant som rör deras verksamhet, naturbilder eller stilren konst.  

Stilrent

Vet du inte om du vill ha någon målning? Vill du inte ha något som låser dig. Utan bevara  den där hemtrevliga känslan utan att det blir för mycket intryck. Du kan fylla dom kala väggarna utan att det känns instängda. Med lättsamma målningar i toner som tilltalar dig.  Diffusa motiv eller bara en harmonisk melodi av färger.